BİZİMLE MUTFAĞA GEL!
Yemek yapmak kimileri için büyük bir zevk, kimileri için vazgeçilemeyen bir aşk, kimileri içinse bir mesleğin lezzet bulmuş hali.
Kendinizi şımartırken kullanacağınız, arkadaşlarınızla, ailenizle birlikte afiyetle tüketeceğiniz farklı lezzetlerin
dünyasının inceliklerini endüstriyel standartlarda tasarlanmış
HEKVA MUTFAK ATÖLYESİ 'nde düzenlenen farklı “Atölyelerde” birlikte öğreniyoruz….
REÇEL VE MARMELAT YAPIMI
Yazın birbirinden lezzetli meyvelere doyuyoruz.
Reçel ve marmelat yaparak yaz aylarının bu muhteşem lezzetlerini kışa taşıyoruz.
GENEL BİLGİLER | MENÜ |
Kapasite: 15 | Fırında Mürdüm Eriği Reçeli |
Tarih: 10 Mayıs 2018 | Taze Üzüm Reçeli |
Saat: 09:00-16:00 | Elma Marmelatı |
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi | Kuşburnu Ayva Marmelatı |
OSMANLI ŞERBETLERİ
Farklı tatlar keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekecek yepyeni bir ders!
Şerbetlere dair tüm püf noktaları keşfedebileceğiniz “Osmanlı Şerbetleri” workshop’ı
HEKVA Mutfak Atölyesi’nde sizleri bekliyor!
GENEL BİLGİLER | MENÜ |
Kapasite: 15 Kişi | Hibisküs Şerbeti |
Tarih: 24 Mayıs 2018 | Osmanlı Şerbeti |
Saat: 09:00-16:00 | Ramazan Şerbeti |
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi | Kurutulmuş Meyve Şerbeti |
MAKARNA VE SOSLARI
Makarnanın tüm sırlarını öğreniyoruz!
Makarnanın hazırlanmasından, şekillendirilmesine ve sos ile lezzetlendirilmesine
kadar makarnanın tüm serüvenine eşlik ediyoruz.
GENEL BİLGİLER | MENÜ |
Kapasite: 15 Kişi | Klasik Makarna Hamuru |
Tarih: 25 Mayıs 2018 | Penne Arabiatta |
Saat: 09:00-16:00 | Napolitana Sos |
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi | Pesto Sos |
SALATALAR VE ZEYTİNYAĞLILAR
Ege'nin vazgeçilmezi zeytinyalılar ve soframızın olmazsa olmazı salatalar...
Zeytinyağlıların ve sofralarımızın kurtarıcıları salataların püf noktalarını öğrenmek için bu workshopu kaçırmayın..
GENEL BİLGİLER | MENÜ |
---|---|
Kapasite: 15 Kişi | Vişneli Yaprak Sarma |
Tarih: 31 Mayıs 2018 | İsli Peynir Salatası |
Saat: 09:00-16:00 | Sebzeli Armut Salatası |
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi | Meksika Salatası |
Bilgi ve Kayıt için: 0212 650 40 27 / 0212 532 66 98