BİZİMLE MUTFAĞA GEL!

Yemek yapmak kimileri için büyük bir zevk, kimileri için vazgeçilemeyen bir aşk, kimileri içinse bir mesleğin lezzet bulmuş hali.
Kendinizi şımartırken kullanacağınız, arkadaşlarınızla, ailenizle birlikte afiyetle tüketeceğiniz farklı lezzetlerin
dünyasının inceliklerini endüstriyel standartlarda tasarlanmış 
HEKVA MUTFAK ATÖLYESİ 'nde düzenlenen farklı “Atölyelerde”  birlikte öğreniyoruz….

 


REÇEL VE MARMELAT YAPIMI

Yazın birbirinden lezzetli meyvelere doyuyoruz.
Reçel ve marmelat yaparak yaz aylarının bu muhteşem lezzetlerini kışa taşıyoruz.


                                        

GENEL BİLGİLER     MENÜ 
Kapasite: 15  Fırında Mürdüm Eriği Reçeli
Tarih: 10 Mayıs 2018  Taze Üzüm Reçeli
Saat: 09:00-16:00    Elma Marmelatı        
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi        Kuşburnu Ayva Marmelatı

 


 

OSMANLI ŞERBETLERİ

Farklı tatlar keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekecek yepyeni bir ders!
Şerbetlere dair tüm püf noktaları keşfedebileceğiniz “Osmanlı Şerbetleri” workshop’ı
HEKVA Mutfak Atölyesi’nde sizleri bekliyor!

 

    GENEL BİLGİLER     MENÜ 
Kapasite: 15 Kişi     Hibisküs Şerbeti
Tarih: 24 Mayıs 2018        Osmanlı Şerbeti
Saat: 09:00-16:00    Ramazan Şerbeti
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi        Kurutulmuş Meyve Şerbeti

                       


MAKARNA VE SOSLARI     

Makarnanın tüm sırlarını öğreniyoruz!
Makarnanın hazırlanmasından, şekillendirilmesine ve sos ile lezzetlendirilmesine 
kadar makarnanın tüm serüvenine eşlik ediyoruz.

                                

  GENEL BİLGİLER     MENÜ 
Kapasite: 15 Kişi     Klasik Makarna Hamuru
Tarih: 25 Mayıs 2018     Penne Arabiatta
Saat: 09:00-16:00    Napolitana Sos                  
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi        Pesto Sos

                                                           


SALATALAR VE ZEYTİNYAĞLILAR

Ege'nin vazgeçilmezi zeytinyalılar ve soframızın olmazsa olmazı salatalar...
Zeytinyağlıların ve sofralarımızın kurtarıcıları salataların  püf noktalarını öğrenmek için bu workshopu kaçırmayın..

                                                                                                                                                                    

  

    GENEL BİLGİLER     MENÜ 
Kapasite: 15 Kişi     Vişneli Yaprak Sarma
Tarih: 31 Mayıs 2018           İsli Peynir Salatası
Saat: 09:00-16:00    Sebzeli Armut Salatası                         
Konum: HEKVA Mutfak Atölyesi        Meksika Salatası

            

                    Bilgi ve Kayıt için: 0212 650 40 27 / 0212 532 66 98